Másfél év után kiderült, hogy hívják Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyerekét

by admin



Múlt februárban adtunk hírt róla, hogy három lány után megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyereke. Ennél sokkal többet azóta sem tudni a babáról, így a neme és a neve sem volt ismert, míg utóbbit ki nem kotyogta az édesapja a Deadpool & Rozsomák hétfői premierjén.

Az ET Online beszámolója szerint a színész a filmbemutató vendégeinek tartott beszédet, melyben megemlítette, hogy az egész családja vele tartott az eseményre.

Azzal szeretném kezdeni, hogy köszönetet mondok a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van. Szeretném megköszönni a gyerekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik itt vannak. Ha szerencsés vagyok, ez lesz a legtraumatikusabb dolog – mármint a film tartalma –, ami a csodálatos életetükben történik velük

– viccelődött Reynolds.

Így tehát kiderült, hogy a család legkisebb tagjának neve Olin, azonban azt továbbra sem tudni, hogy kisfiú vagy kislány. Bár az Olin nevet legtöbbször fiúkhoz társítják, ez még nem jelent semmi biztosat, végtére is: a házaspár legidősebb lánya, James olyan nevet kapott, amit általában fiúknak szoktak adni.





Source link

You may also like

Leave a Comment