L.L. Junior a Fekete Vonat-botrányról: Fáj, hogy olyan méltatlanul elcsesztek egy nimbuszt, amit mindenki szeretett

by admin



Legutóbb tavaly júliusban írtunk a Fekete Vonatról, amikor a feloszlott zenekar egyik tagja, Beat úgy nyilatkozott: „neki még hiányzik az a nyolc guriga, amit szeretne bezsebelni”.

Mint ismeretes: 2023 januárjában egy koncert erejéig újra összeállt a Fekete Vonat, de alig pár nappal később kiderült: a formáció feloszlott a tagok között kirobbant pénzügyi vita miatt. Mint kiderült, a fellépés minimális profitot hozott, Mohamed Fatima és Beat részesedése pedig még azt az összeget sem érte el, amit előlegként korábban felvettek a fizetésükből. A koncert szervezője akkor azt mondta, ezt a pénztöbbletet nem fogják visszakérni a zenészektől.

A történtekkel kapcsolatban L.L. Junior nemrég Lékai-Kiss Ramónának nyílt meg a TV2 Titkok Ramónával című podcastműsor forgatásán. Mint mondta, egykori zenésztársaival egyáltalán nem kommunikálnak egymással.

Ők vesztek össze először is a helyzettel. Szerintem az ő felfogásukkal volt baj, hogy nem fogták fel, hogy itt nem volt hibás, hiszen ugyanolyan szerződésünk volt. Én velem nem volt bajuk, de mégis rám volt kivetítve, hogy biztos azért, mert én. Hát én meg dolgozom ugyanúgy azóta is

mondta a rapper, majd amikor a műsorvezető azt kérdezte tőle, haragszik-e a zenekar tagjaira, a következőket felelte:

Nem, fáj. Fáj, hogy elcsesztek olyan méltatlanul egy olyan kultuszt, egy olyan nimbuszt, amit mindenki szeretett. Fáj, hogy nem csak a romák, a nem romák is ilyen szempontból szembe lettek köpve, és csak azt látták, hogy úristen, ezekkel a balhés romákkal nem akarunk foglalkozni. Ez kurva szar. Azért szar, mert az ember azért dolgozik egész életében, hogy pont ne ilyeneket csináljunk. Pont ez volt az üzenete a Fekete Vonatnak. Ezért szar, és nem látják. Nem így látják.

A teljes interjú holnap délután válik majd elérhetővé a TV2 oldalán.





Source link

You may also like

Leave a Comment