A Ram-Art Színházba viszi a Kultúrbrigád Alföldi Róbert előadásait

by admin



2024. július 1. – 19:05

Bánáti Anna

A 13. kerületi Ram-Art Színházban folytatja a 2024-2025-ös évadban a Kultúrbrigád azokat az előadásait, amelyekben Alföldi Róbert is játszik, ezt a színész jelentette be a Facebook-oldalán. Szeptembertől tehát Az őrült nők ketrece, az Igenis, miniszterelnök úr!, az Egy, kettő, három, az Isteni végjáték, a Mefisztó és a Varázsnagymama újra látható lesz.

A Kultúrbrigád tizenkét év után június 14-én tartotta meg utolsó előadását az Átriumban, aminek hét évig üzemeltetője is volt. Az intézmény az elmúlt években hosszasan küzdött a fennmaradásért, miután anyagi gondok miatt akadozott a működésük, köszönhetően annak, hogy hosszú ideig nem kaptak támogatást. Hiába segítettek az Átriumnak először a nézők, aztán a második kerületi önkormányzat, a társulat tavaly nyár végén bejelentette, hogy ez lesz az utolsó évaduk.

Az épület üzemeltetését szeptembertől egy újonnan megalakuló kollaboráció (Pintér Béla társulata, a Dumaszínház, a Delta Produkció, a Füge Produkció és az Orlai Produkciós Iroda) veszi át.

Partnereinktől

Kövess minket Facebookon is!



Source link

You may also like

Leave a Comment